Garanție produs

Produsele noi achiziționate prin intermediul site-ului snowbox.ro beneficiază de garanția acordată de fiecare producator sau distribuitor partener, în conformitate cu legislația in vigoare.

Valabilitatea

Valabilitatea garanției începe de la data achiziționării produsului și se aplică numai clientului initial. Garanția nu este transferabilă și se limitează doar la repararea, înlocuirea produsului (în limita stocului disponibil) sau returnarea contravalorii produsului.

Pierderea Garanției

În cazul în care produsul achizitionat este folosit în alte scopuri decât cele recomandate de către producator garanția se pierde. Pentru a putea beneficia de garanție, produsul trebuie să fie însoțit în mod obligatoriu de bon sau factură fiscală.

Listă de defecte care nu sunt acoperite:

1. Decolorare din cauza soarelui, agățare, zgâriere;
2. Lovituri rezultate în urma manevrării agresive a produsului: aruncare, cadere;
3. Lovituri rezultate din contactul cu alte obiecte dure: tocirea canturilor schiurilor/snowboardului.

Defect in timpul livrării:

În cazul produselor livrate prin curier rapid dacă acestea au fost avariate în timpul transportului, Ciavi Store nu oferă despăgubiri materiale și nu schimbă produsele. Responsabilitatea vă revine dvs. în calitate de client să verificați cu atenție coletul in momentul primirii. Dacă observați urme de lovire de orice natură vă rugam sa luați legătura cu sediul central al curierului rapid.

Suport online