Livrare produselor

Livrarea se face din depozitul nostru din Cluj Napoca. Livrarea este gratuită la comenzi cu valoare mai mare de 199 lei.

Produsele se predau curierului în aceeași zi în care s-a făcut comanda, sau cel târziu în 24 ore (excepție făcând zilele de Sâmbătă și Duminică). Livrarea se face cu firma de curierat rapid “Fan Courier” care în maxim 1-2 zile coletul trebuie să ajungă la destinație. În cazul în care localitatea dvs. nu este în lista “Fan Courier”, puteți opta pentru ridicarea coletului de la cel mai apropiat sediu. Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii.

Returnarea produselor

Produsele cumpărate de pe site-ul snowbox.ro se pot returna în ambalajul original, fără a fi folosite în termen de 14 zile lucratoare de la primire.

Returnarea produselor este gratuită, folosind același serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul are dreptul de a returna produsul fără penalități și fără invocarea unui motiv. Nu se acceptă pentru returnare, produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, zgărieturi, șocuri etc. Este foarte important ca produsul cumpărat de pe siteul nostru să fie în acceași stare în care a fost livrat.

Poți returna produsul după completarea formularului de retur.

 

Formular retur produs